Informatie

Levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten:

U kunt eenvoudig via de webshop uw bestelling plaatsen, wanneer deze bij ons binnenkomt ontvangt u een e-mail met een bevestiging hiervan en eventuele aanvullende informatie.

Bestellingen die betaald worden middels iDeal voor 15.00 uur op werkdagen worden dezelfde werkdag verzonden vanuit ons hoofdmagazijn te Rotterdam, mits in voorraad.

Bezorgingen zijn op werkdagen van maandag t/m vrijdag.

Wij hebben een assortiment op voorraad van ongeveer 40.000 verschillende voorraad-artikelen echter het kan uiteraard voorkomen dat een besteld artikel niet in voorraad is, wij bestellen deze dan voor u en uw bestelling wordt dan verzonden zodra bestelde artikelen bij ons zijn binnengekomen, wat in de regel tussen 2 en 5 werkdagen is.

Spoedbestelling ?

Stuur ons gerust even een e-mail of bel even tijdens openingstijden alvorens te bestellen zodat wij kunnen kijken of het gewenste artikel voorradig is, dit voorkomt wellicht teleurstelling daar het immers kan zijn dat een artikel op moment van bestelling niet voorradig is.


Geen bevestiging ontvangen van uw bestelling ?

Wanneer u binnen 15 minuten na het plaatsen van een bestelling geen bevestiging heeft ontvangen kan dit diverse redenen hebben.

1: Wellicht bent u niet teruggekeerd naar de webshop nadat de betaling in de iDEAL pagina voltooid is of heeft u langer dan 15 min gewacht met de betaling doorvoeren, uw bestelling is dan wel ontvangen echter de bevestiging gaat dan niet automatisch naar het e-mailadres wat opgegeven is op bestelformulier.

2: Wellicht is het e-mailadres niet correct opgegeven op bestelformulier.

3: Heeft u middels een tablet besteld, dan is het van belang om na een betaling terug te keren naar de webshop of " ga verder " te klikken, daar er anders geen bevestiging wordt verzonden naar het opgegeven mailadres.

4: Wellicht is de mail in de " PRIORITEIT " of " OVERIGE " box terecht gekomen, met name bij HOTMAIL / OUTLOOK / LIVE / MSN / YAHOO is dit vaak het geval waardoor u de mail in eerste instantie niet ziet, middels de volgende link staat wat uitgelegd hierover https://goo.gl/1yTn5M

 


Annuleren van een bestelling? :
Heeft u middels iDEAL betaald is annuleren niet mogelijk daar deze meteen verwerkt wordt.
Heeft u voor vooruitbetaling gekozen, kan de bestelling geannuleerd worden door deze annulering spoedig door te geven per e-mail aan ons.


QVerde Italian Car Parts heeft geen afhaallocatie / showroom.

VERZENDKOSTEN:

Nederland: € 6,75 voor alle onderdelen en accessoires incl. verpakkingsmateriaal en tracking

België: € 6,75 t/m 10 kg.

Boven 250 euro aankoopbedrag GRATIS verzending binnen Nederland

Verzendkosten overige landen op aanvraag.

Bestellingen worden verwerkt zodra de betaling hiervan is ontvangen.
Bestellingen die via iDEAL zijn betaald worden direct verwerkt.
ALLE PRIJZEN IN DE WEBSHOP ZIJN INCLUSIEF BTW.


VERZENDWIJZE / AFHALEN PAKKETSHOP:

Wij verzenden in de de meeste bestellingen met GLS pakketdienst en proberen zoveel mogelijk middels GLS FLEX te verzenden.
U ontvangt hierbij vroeg in de avond op de dag van verzending een link per e-mail waarmee u zelf een GLS PAKKETSHOP kunt kiezen voor afhaling van het pakket.
Maakt u geen gebruik van deze link, wordt het pakket automatisch op opgegeven adres aangeboden.
Accu’s, velgen en plaatwerk worden in de regel verzonden middels Parts Express naar het adres wat opgegeven is en afhaling pakketshop is hierbij helaas niet mogelijk.
Bezorgingen zijn op werkdagen van maandag t/m vrijdag.

CHASSISNUMMER / KENTEKEN / AANVULLENDE INFO VERMELDEN OP HET BESTELFORMULIER:
Wij leveren onderdelen aan de hand van chassisnummer, hierdoor voorkomen we dat er geruild dient te worden omdat een onderdeel niet passend is
Chassisnummers zijn 17 delig en terug te vinden op kentekenbewijs en beginnend met:

Voor Alfa Romeo: ZAR gevolgd door 14 cijfers.
Voor Fiat: ZFA gevolgd door 14 cijfers.
Voor Lancia: ZLA gevolgd door 14 cijfers.

AIRCO JA / NEE : Geef tevens a.u.b aan of uw auto airco heeft, daar dit van belang is bij diverse onderdelen / accessoires.

 

Postadres:

Franklin D Rooseveltlaan 31
5625 AS  Eindhoven
KvK: 50256947 te Eindhoven
BTW: NL142416149.B01
E-Mail : info@qverde.nl