Informatie

Levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten:

U kunt eenvoudig via de webshop uw bestelling plaatsen, wanneer deze bij ons binnenkomt ontvangt u hiervan in de regel binnen 15 minuten een bevestiging op het opgegeven e-mail adres mits er na een iDeal betaling wordt teruggekeerd naar de webshop. 
Betaalmethode middels iDeal, Bancontact, creditcard en uiteraard ook via gewone overboeking, de keuze hiervoor kan gemaakt worden in het betaalmenu.
QVerde Italian Car Parts heeft geen afhaallocatie/ showroom. 
Alle prijzen in de webshop zijn inclusief btw en het minimale orderbedrag in de webshop is 9,95 euro. 
Wij hebben een assortiment op voorraad van ongeveer 40.000 verschillende voorraad-artikelen echter het kan uiteraard voorkomen dat een besteld artikel niet in voorraad is, wij bestellen deze dan voor u en de bestelling wordt dan verzonden zodra bestelde artikelen bij ons zijn binnengekomen, wat in de regel tussen 2 en 5 werkdagen is.
SPOEDBESTELLING?
Stuur ons gerust even een e-mail of bel even tijdens openingstijden alvorens te bestellen zodat wij kunnen kijken of het gewenste artikel voorradig is, dit voorkomt wellicht teleurstelling daar het immers kan zijn dat een artikel op moment van bestelling niet voorradig is.
GEEN BEVESTIGING ONTVANGEN VAN DE BESTELLING?
Wanneer u binnen 15 minuten na het plaatsen van een bestelling geen bevestiging heeft ontvangen kan dit diverse redenen hebben.
1: Wellicht bent u niet teruggekeerd naar de webshop nadat de betaling in de iDEAL pagina voltooid is of hebt u langer dan 15 min gewacht met de betaling doorvoeren, de bestelling is dan wel ontvangen echter de bevestiging gaat dan niet automatisch naar het e-mailadres wat opgegeven is op bestelformulier.
2: Wellicht is het e-mailadres niet correct opgegeven op bestelformulier.
3: Heeft u middels een tablet besteld, dan is het van belang om na een betaling terug te keren naar de webshop of " ga verder " te klikken, daar er anders geen bevestiging wordt verzonden naar het opgegeven mailadres.
4: Wellicht is de mail in de " PRIORITEIT " of " OVERIGE " box terecht gekomen, met name bij HOTMAIL / OUTLOOK / LIVE / MSN / YAHOO is dit vaak het geval waardoor men de mail in eerste instantie niet ziet, middels de volgende link staat wat uitgelegd hierover https://goo.gl/1yTn5M
ANNULEREN VAN EEN BESTELLING?: 
Heeft u middels iDEAL betaald is annuleren niet mogelijk daar de bestelling meteen verwerkt wordt.
Heeft u voor vooruitbetaling gekozen, kan de bestelling geannuleerd worden door deze annulering spoedig door te geven per e-mail of telefonisch aan ons.
VERZENDKOSTEN:
Nederland: € 6,75 voor alle onderdelen en accessoires inclusief verpakkingsmateriaal en trackingcode.
België: € 6,75 voor kleine pakketten en overige op aanvraag daar deze afhankelijk zijn van afmetingen en gewicht.
Boven 250 euro aankoopbedrag GRATIS verzending binnen Nederland
Verzendkosten overige landen op aanvraag.
Bestellingen worden verwerkt zodra de betaling hiervan is ontvangen.
Bestellingen die via iDEAL/ BANCONTACT of CREDITCARD zijn betaald worden direct verwerkt.
VERZENDWIJZE/ AFHALEN PAKKETSHOP:
Wij verzenden in de meeste gevallen pakketten met GLS of UPS pakketdienst welke bezorgd worden van maandag t/m vrijdag en proberen zoveel mogelijk middels FLEX delivery te verzenden, in het geval van GLS ontvangt u hierbij op de dag van verzending een e-mail met daarin een link hiervoor, en in het geval van UPS kunt u dit zelf regelen als u een UPS account heeft welke u kosteloos kunt aanmaken via de website van UPS.
U ontvangt hierbij vroeg in de avond op de dag van verzending een link per e-mail waarmee u een GLS PAKKETSHOP kunt kiezen voor afhaling van het pakket.
Maakt u geen gebruik van deze link, wordt het pakket automatisch op opgegeven adres aangeboden of bij buren indien niemand aanwezig op adres.
Accu’s, velgen, carrosseriedelen en plaatwerk worden verzonden middels een andere bezorgdienst naar het adres wat opgegeven is en afhaling pakketshop is hierbij helaas niet mogelijk, tevens dient er iemand aanwezig te zijn op het opgegeven adres daar er getekend dient te worden voor goede ontvangst van de zending.
Bezorgingen zijn op werkdagen van maandag t/m vrijdag.
CHASSIS/ VIN NUMMER/ KENTEKEN/ AANVULLENDE INFO VERMELDEN OP HET BESTELFORMULIER:
Wij leveren onderdelen aan de hand van chassisnummer, hierdoor voorkomen we dat er geruild dient te worden omdat een onderdeel niet passend is
Chassisnummers zijn 17 delig en terug te vinden op kentekenbewijs en beginnend met:
Voor Alfa Romeo: ZAR gevolgd door 14 digits zonder sterretje er tussen.
Voor Fiat: ZFA gevolgd door 14 digits zonder sterretje ertussen
Voor Lancia: ZLA gevolgd door 14 digits zonder sterretje ertussen
AIRCO JA/ NEE : Geef tevens a.u.b aan of de auto airco heeft, daar dit van belang is bij diverse onderdelen/ accessoires.
RETOURNEREN?:
Dat is in sommige gevallen mogelijk tot 14 dagen na ontvangst, zie hiervoor de rubriek " retourprocedure ".
 
Postadres:
Franklin D Rooseveltlaan 31
5625 AS  Eindhoven
KvK: 50256947 te Eindhoven
E-Mail : info@qverde.nl