Retouren

Retourprocedure

Retourprocedure:

Retourprocedure :
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van de webwinkel naar u gecrediteerd mits alle artikelen van de order geretourneerd worden uiteraard. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket binnen Nederland, raadpleeg voor de exacte tarieven en voor o.a. buitenlandse tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u wel eerst contact met ons op te nemen via info@qverde.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering hierop zijn:

Artikelen die worden geretourneerd met kapotte verpakkingen worden niet in behandeling genomen en niet gecrediteerd.
Sommige onderdelen en accessoires die specifiek voor u besteld zijn zoals velgen, accu's, uitlaten, plaatwerk en alle electrische onderdelen zoals weerstanden, electrische kabels, verlichtingsdelen, sensoren etcetera kunnen niet worden geretourneerd.
Onderdelen en accessoires die sporen bevatten van montage of demontage worden ook niet teruggenomen.
U kunt altijd alvorens te bestellen bij ons vrijblijvend informeren welke artikelen exact hieronder vallen.

Adres voor retournering:

Daar dit afhankelijk is van brievenbus of pakketzending, gelieve te allen tijde contact met ons opnemen middels een e-mail alvorens te retourneren, QVerde geeft u dan de instructies en het retouradres.

Download hier het herroepingsformulier

QVerde Italian Car Parts

Postadres :
Franklin D Rooseveltlaan 31
5625 AS  Eindhoven
KvK: 50256947 te Eindhoven
BTW: NL142416149.B01
E-Mail : info@qverde.nl ( vragen over onderdelen en accessoires graag een kenteken of chassisnummer toevoegen, u ontvangt dan spoedig een gericht antwoord van ons).