• U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Informatie

Levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten:

Openingstijden:

Wij verwerken webshop orders en beantwoorden e-mail op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur.


Annuleren van een bestelling:

Heeft u middels iDEAL of creditcard betaald? dan is annuleren niet mogelijk daar de bestelling meteen verwerkt wordt en onderdelen van de bestelling die op dat moment niet in voorraad kunnen zijn worden voor u direct besteld bij FCA Italië.
Indien QVerde 1 of meerdere delen van uw order niet binnen 14 dagen kan leveren omdat FCA Italië deze bijvoorbeeld in backorder heeft is het mogelijk de order te annuleren maar dit kan pas na 14 dagen mits het bestelde onderdeel/ delen nog niet geleverd zijn.
QVerde zal dan het bedrag van de order crediteren middels de betaalwijze welke is gebruikt tijdens het plaatsen van de order.
Heeft u voor vooruitbetaling/ handmatige overboeking gekozen tijdens het plaatsen van de order? dan kan de bestelling geannuleerd worden door deze annulering spoedig door te geven per e-mail aan ons voordat de betaling is overgemaakt.
Alle prijzen in de webshop zijn inclusief btw.


Leveringen en deelzendingen:

Indien een onderdeel of onderdelen van een order allen in voorraad bij ons zijn wordt de order in de regel dezelfde werkdag verzonden mits de order vóór 15.45 is geplaatst en betaald.
Als er 1 of meerdere delen in een order niet in voorraad zijn dan worden deze door ons besteld te Italië en wordt de order compleet verzonden zodra alle delen van de order binnen zijn gekomen.
Is het wenselijk dat de order in delen verzonden wordt?, dan is het advies om deze apart te bestellen.
Als bestelde delen niet in voorraad zijn maar wel beschikbaar te Italië dan is de verwachte levertijd momenteel tussen 2 en 3 weken echter is het altijd aan te raden even contact met ons op te nemen alvorens te bestellen mocht u meer informatie willen omtrent een verwachte levertijd.
Bestellingen die middels iDeal of creditcard betaald zijn worden meteen verwerkt.
Bestellingen waarvan de betaling middels handmatige overboeking betaald worden zullen verwerkt worden zodra de betaling op rekening van QVerde is ontvangen.


Verzendkosten/ shippingcosts:

Nederland*: € 8,95 voor onderdelen en accessoires tot 100 cm lengte inclusief verpakkingsmateriaal en trackingcode.
België: € 10,30 voor de meeste kleine en middelgrote onderdelen en accessoires tot 100 cm lengte inclusief verpakkingsmateriaal en trackingcode.
Duitsland: € 11,90 voor de meeste kleine en middelgrote onderdelen en accessoires tot 100 cm lengte inclusief verpakkingsmateriaal en trackingcode.
De bedragen zijn gebasseerd op kleine en middelgrote pakketten, overige verzendkosten op aanvraag daar deze afhankelijk zijn van afmetingen en gewicht.
Andere landen/ other countries : WE SEND TO A FEW OTHER COUNTRIES ONLY AND SHIPPINGCOSTS ARE ON REQUEST DUE TO DIMENSIONS AND WEIGHT.
Boven € 350 aankoopbedrag kosteloos verzending binnen Nederland en België.
*uitgezonderd Aruba, Curaçao en Sint Maarten

Shipping to other countries:

1. Make an account in our webshop.
2. Log out and log in again.
3. Depending on EU / non EU/ export/ private person or company wih VAT number, the system will now calculate the correct VAT.Verzendwijze:

Wij verzenden kleine en middelgrote pakketten binnen Nederland met GLS.
Wij verzenden kleine en middelgrote pakketten naar België middels GLS.
Op de dag van verzending ontvangt u per e-mail een verzendbevestiging van ons met daarin de verkoopfactuur waarop de trackingcode vermeld staat.
Middels deze code kunt u de zending volgen zodra deze een inkomstscan op het depot heeft gehad van de pakketdienst.
Als u pakket middels GLS binnen Nederland verzonden is ontvangt u vroeg in de avond op de dag van verzending een e-mail van GLS met daarin een mogelijkheid om een afhaalpunt te kiezen of een andere bezorgdag wanneer het een zending binnen Nederland betreft.
Accu’s worden enkel verzonden binnen Nederland middels een alternatieve transportdienst naar het adres wat opgegeven is en afhaling pakketshop is hierbij helaas niet mogelijk, tevens dient er iemand aanwezig te zijn op het opgegeven adres daar er getekend dient te worden voor goede ontvangst van de zending.
Grote kwetsbare delen zoals bumpers en plaatwerk worden niet verzonden maar kunnen enkel na bestelling in de webshop en afspraak erna worden afgehaald bij ons magazijn met een afhaalbewijs wat zal volgen zodra de bestelling gereed is om afgehaald te worden, zonder afhaalbewijs kan er niet worden afgehaald.
Bezorgingen door de pakketdiensten zijn op werkdagen van maandag t/m vrijdag maar niet op weekend dagen.
Indien een onderdeel een groot volume heeft kan het zijn dat we deze niet kunnen verzenden, wij zullen u dan hierover informeren en de optie bestaat dat u echter dan wel het bestelde artikel kunt komen afhalen bij ons magazijn zodra deze bij ons in voorraad is.
VERZENDEN MIDDELS GLS IS VAN MAANDAG T/M VRIJDAG / BEZORGTIJD BINNEN NL DOORGAANS 1-3 WERKDAGEN 
WILT U LIEVER DE ORDER MIDDELS DHL OF UPS VERZONDEN HEBBEN? DIT IS MOGELIJK BINNEN NEDERLAND BIJ KLEINE PAKKETTEN EN IN DAT 
GEVAL GELIEVE DIT VOORAF EVEN AAN ONS DOOR TE GEVEN PER EMAIL.


Niet thuis tijdens bezorging indien zending via GLS?:

Op de dag van verzending ontvangt u middels email een keuzeoptie van GLS zodat u tijdig zelf aan kunt geven of u het pakket via een afhaalpunt of thuis bezorgd wenst te hebben.
Mocht u onverhoopt toch niet thuis zijn op de dag van bezorging, kunt u daarna via de pagina van GLS waarop u de tracking kunt volgen middels het
" niet thuis bericht " vakje aangeven wanneer of waar u het pakket opnieuw aangeboden wenst te hebben.BESTELLEN ALS BELGISCH BEDRIJF OF EXPORT EX BTW?

Wanneer u wenst te bestellen als bedrijf wat gevestigd is te België of als het om een export zending gaat dient u eerst een account aan te maken in onze webshop en de bedrijfsgegevens aan ons door te geven per e-mail.
Na controle van het BTW nummer kunnen wij uw account op ex btw zetten zodat u kunt bestellen en geen btw bedrag betaald.
Let wel, het btw nummer dient gekoppeld te zijn aan de juiste bedrijfsnaam waarmee u geregistreerd bent bij de belasting.
Mocht u toch een order plaatsen waarbij u de btw betaald, dan kunnen we dat achteraf niet aanpassen en om deze reden gelieve eerst een account aan te maken zoals beschreven.


VIN NUMMER/ AANVULLENDE INFO VERMELDEN OP HET BESTELFORMULIER:

Wij leveren onderdelen aan de hand van het VIN/ ook wel het chassisnummer genoemd, hierdoor voorkomen we dat er geruild dient te worden omdat een onderdeel niet passend is.
VIN nummers  zijn 17 delig en terug te vinden op kentekenbewijs en beginnend met:
Voor Alfa Romeo: ZAR gevolgd door 14 digits zonder sterretje er tussen.
Voor Fiat: ZFA gevolgd door 14 digits zonder sterretje ertussen.
Voor Lancia: ZLA gevolgd door 14 digits zonder sterretje ertussen.


LOGIN/ ACCOUNT AANMAKEN:

In de webshop is het mogelijk een account aan te maken.
Met een account kunt u eerdere bestellingen inzien, herhaal bestellingen plaatsen en ook opgegeven adressen wijzigen.
Wilt u de bestelling in uw account zichtbaar hebben en heeft u nog geen account? maak dan eerst een account aan, log even uit en daarna opnieuw in en plaats dan uw bestelling.
Uw actuele bestelling zal dan zichtbaar zijn in uw account.


RETOURNEREN?:


Dat is in sommige gevallen mogelijk tot 14 dagen na ontvangst en meer informatie kunt u hierover terugvinden in de rubriek retourprocedure.


QVerde Italian Car Parts
Gildeweg 8
2632 BA  Nootdorp
KvK: 56993595
E-Mail : info@qverde.nl