• U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

QVerde Italian Car Parts

Shop

RETOURPROCEDURE:


U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, uitgangspunt is de datum van aflevering door de pakketdienst. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van de webwinkel naar u gecrediteerd mits alle artikelen van de order geretourneerd worden uiteraard. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, raadpleeg voor de exacte tarieven en voor o.a. buitenlandse tarieven de website van de vervoerder. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u wel eerst contact met ons op te nemen via info@qverde.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retournering terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is waarbij ook hier de afleverdatum door de pakketdienst het uitgangspunt is en getekend is voor ontvangst.

Uitzondering hierop zijn:

Artikelen die worden geretourneerd met kapotte verpakkingen worden niet in behandeling genomen en niet gecrediteerd.
Onderdelen en accessoires die specifiek besteld zijn zoals velgensets, accu's, uitlaten, plaatwerk, en daarnaast alle elektrische onderdelen zoals weerstanden, elektrische kabels, verlichtingsdelen, sensoren etcetera en daarnaast nog alle overige artikelen in de webshop waarbij staat vermeld dat deze niet geruild/ geretourneerd kunnen worden kunnen niet worden geretourneerd of geruild.
Onderdelen en accessoires die sporen bevatten van montage of demontage, alsook aanpassingen en herstellingen worden ook niet teruggenomen.
U kunt altijd alvorens te bestellen bij ons vrijblijvend informeren welke artikelen exact hieronder vallen, retourneringen die niet voldoen aan bovenstaande blijven uw eigendom en zullen dan ook worden geretourneerd waarbij de kosten hiervan in rekening worden gebracht.

Adres voor retournering:

Gelieve te allen tijde contact met ons opnemen middels een e-mail alvorens te retourneren zodat QVerde u de instructies door kan geven voor de retournering.

Download hier het herroepingsformulier

QVerde Italian Car Parts

Postadres :
Franklin D Rooseveltlaan 31
5625 AS  Eindhoven