• U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

QVerde Italian Car Parts

Shop

RETOURPROCEDURE:


U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, met uitzondering van 2e kans artikelen en delen welke op verzoek speciaal besteld zijn,
uitgangspunt van deze 14 dagen is de datum van aflevering door de pakketdienst.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van de webwinkel naar u gecrediteerd indien alle artikelen van de order geretourneerd worden, anders wordt enkel het bedrag van de geretourneerde artikelen gecrediteerd. De kosten voor retourzending van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, raadpleeg voor de exacte tarieven en voor o.a. buitenlandse tarieven de website van de pakketdienst waarmee u het pakket gaat verzenden.
Om gebruik te maken van dit recht dient u wel eerst contact met ons op te nemen via info@qverde.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retournering terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is waarbij ook hier de afleverdatum door de pakketdienst het uitgangspunt is en getekend is voor ontvangst.
Terugbetaling zal in de regel geschieden middels dezelfde betaalmethode als waarmee betaald is.

Wel dient u het volgende te controleren:

1.Het artikel dient onbeschadigd, in complete staat en niet gebruikt te zijn wat gecontroleerd wordt na ontvangst van retournering.
2.Het artikel dient vrij van vingerafdrukken, olie, vet te zijn en heeft geen sporen van montage/ demontage.
3.Het betreft geen elektrisch onderdeel, noch een artikel wat in verbinding staat met elektrische delen daar deze delen niet kunnen worden geretourneerd.
4.De verpakking dient onbeschadigd, schoon, vrij van aangebrachte stickers/ teksten etc te zijn en in dezelfde staat zoals u heeft ontvangen.
5.Het artikel wat geretourneerd wordt dient degelijk verpakt te zijn in een omdoos, gebruik dus niet de originele productdoos als verpakkingsdoos.
6.Advies is om altijd te versturen met ontvangst handtekening, pas dan heeft u een bewijs dat een pakket is overgedragen aan de ontvanger. Een zending blijft anders altijd de verantwoordelijkheid en eigendom van de verzender.

Retourneren is voor eigen verantwoordelijkheid en dient te gebeuren met een eigen geselecteerde pakketdienst, advies is om altijd aangetekend te verzenden danwel ontvangst met handtekening omdat anders de vervoerder geen aansprakelijkheid neemt als een pakket vermist is en geen onderzoek in zal stellen bij vermissing of verkeerd bezorging van een pakket.
Wordt het artikel beschadigd bij ons bezorgd behouden wij ons het recht voor te crediteren en is het aan de verzender om dit af te handelen met betrekking tot (transport)schade met de pakketdienst.

Graag in het pakket toevoegen het volledig door u ingevulde herroepingsformulier wat u uit kunt printen middels onderstaande link zodat de retourafdeling eenvoudig uw retournering kan achterhalen en op een goede manier kan verwerken. Vergeet a.u.b. niet ons even de trackingcode door te geven per e-mail zodat wij altijd uw retourzending kunnen achterhalen.

Gelieve te allen tijde contact met ons opnemen middels een e-mail alvorens te retourneren zodat uw retourzending aangemeld wordt en QVerde u eventuele instructies kan doorgeven indien van toepassing alsook het retouradres* wat voor uw pakket van toepassing is.

Download hier het herroepingsformulier

Postadres en retouradres* voor sommige pakketten :
QVerde Italian Car Parts
Franklin D Rooseveltlaan 31
5625 AS 
Eindhoven

Retouradres* voor sommige pakketten :
QVerde Italian Car Parts
afdeling retour magazijn
Gildeweg 8
2632 BA
Nootdorp